Multifunkčná rodinná záhrada

Rodinná záhrada, ktorá v maximálnej miere spĺňa štandardy pre plnohodnotné využívanie času rodiny s deťmi. Je to záhrada, ktorá poskytuje priestor, kde sa od jari do jesene odohráva rodinný život. Trávnikové plochy slúžia na šport a relax, záhradný bazén na osvieženie, súčasťou záhrady je aj workoutové ihrisko, obklopené kvetinovým záhonom, v ...

Realizácie
17.09.2024 09:16:41

Rodinná záhrada, ktorá v maximálnej miere spĺňa štandardy pre plnohodnotné využívanie času rodiny s deťmi. 

Je to záhrada, ktorá poskytuje priestor, kde sa od jari do jesene odohráva rodinný život. Trávnikové plochy slúžia na šport a relax, záhradný bazén na osvieženie, súčasťou záhrady je aj workoutové ihrisko, obklopené kvetinovým záhonom, v ktorom dominuje nádherná fialová budleja. K pohodovej atmosfére prispievajú aj húpacie siete v korunách platanov doplnené o rosiče, ktoré poskytuju dokonalé osvieženie v tropických letných mesiacoch. 

K pravej rodinnej záhrade dozaista patrí aj úžitková časť, tvorená vyvýšenými záhonmi, slúžiace na pestovanie zeleniny, byliniek či  drobného ovocia. 

Spevnené plochy vedúce do záhrady sú tvorené drobným kameňom, kde po bokoch domu vystupuje výsadba tvorená z tráv, hortenzií a krásneho modrého geránia. Vo výsadbách prevládajú záhony trvaliek, okrasných tráv, doplnené drobnými kríkmi. Sortiment rastlín je volený tak, aby pohľad do záhrady v každom ročnom oddobí zaujal. 

...jednoducho povedané radosť žiť v takej záhrade.

A teda dokonalá starostlivosť zo strany domácich je výrazným podielom ku jej kráse...

Máte otázku?

Zodpovieme akúkoľvek Vašu otázku a došpecifikujeme prípadné nejasnosti ohľadom naších produktov. Snažíme sa Vám byť čo najviac napomocní a uľahčiť Vám tak nákup na našom eshope.