Trnava ešte krajšia

Námestie SNP v Trnave aj našim pričinením dostalo novú krajšiu podobu..  Inštaláciou mobilných kvetináčov vyrobených na mieru s vysadenými viackmeňmi ako muchovníky, višňe Amber Beauty alebo svíbovky doplnené kvitnúcimi trvalkami ako šalvia, levanduľa, kráska či gaura, s vhodne zvolenými trávami ako stipa - kavyľ, či pôvabná letničková ...

Realizácie
24.07.2024 10:36:19

Námestie SNP v Trnave aj našim pričinením dostalo novú krajšiu podobu..  Inštaláciou mobilných kvetináčov vyrobených na mieru s vysadenými viackmeňmi ako muchovníky, višňe Amber Beauty alebo svíbovky doplnené kvitnúcimi trvalkami ako šalvia, levanduľa, kráska či gaura, s vhodne zvolenými trávami ako stipa - kavyľ, či pôvabná letničková tráva, perovec s dominantnými tmavými fialovými klasmi, úžasne dotvárajú kolorit tejto časti mesta v centre Trnavy. 

Výhodou mobilných kvetináčov je možnosť ich  premiestnenia na iné miesto na námestí pri organizovaní rôznych podujatí. 

Sme radi, že aj naša firma prispela výsadbou rastlín do kvetináčov, k vytvoreniu tohto nielen estetického, ale i funkčného priestoru. Veríme, že prinesie všetkým obyvateľom Trnavy radosť a príjemné miesto na stretávanie sa a oddych.

 

Máte otázku?

Zodpovieme akúkoľvek Vašu otázku a došpecifikujeme prípadné nejasnosti ohľadom naších produktov. Snažíme sa Vám byť čo najviac napomocní a uľahčiť Vám tak nákup na našom eshope.